Veldig mange har kommet til et punkt i livet sitt, i disse dager, at de rett og slett ikke helt ser hensikten med det. Ikke det at det er uten lyspunkter, men disse ser ikke ut til å vare. Hvis du tenker at du kun er laget av energi, noe du faktisk er, så vet vi mer og mer i moderne forskning, både i psykologien, epi-genetikken og kvantefysikken, at all energi har en frekvens. Altså en grunntone eller en hertz. Hver eneste av dine 50-100 milliarder celler tuner seg da inn på den frekvensen. Når vi sover dårlig, mister kraft og retning, opplever andres overveldelse rundt oss og ikke klarer å hente oss inn, blir frekvensen vår lav. Da kan vi faktisk oppleve gode og «høye» stemninger og frekvenser som utmattende og «too much». Det blir som å ha skikkelig dårlig internett tilkobling, det bare drar ut, irriterer og kaster bort livet ditt.

ER DU DA BLANT DE SOM UTSETTER Å TA TAK I LIVET? SOM SIER AT BARE DITT ELLER DATT, DA SKAL JEG NYTE DET GODE OG MENINGSFYLLTE LIVET…? Selvutvikling dreier seg om å finne ut hvem du egentlig er. Og det skulle vi tro at var greit, «jeg er den jeg er, jeg». Nei, du er en gedigen fruktsalat av hele din oppvekst, av skolegang, av hvem andre har fortalt deg at du er og ikke minst, frekvensen du har opplevd som «sannhet» opp gjennom livet til nå.

Dersom vi kan fortelle deg AT VI VET, AT – OG HVORDAN, DU KAN HEVE FREKVENSEN, ALTSÅ OPPLEVELSEN AV AT LIVET ER I FLYT, DU HAR OVERSKUDD, DU SER FREM TIL FREMTIDEN OG DU TAKLER DET SOM KOMMER DIN VEI, VILLE DU DA ØNSKET DET? Svarer du JA, er resten opp til deg. Svarer du nei, dette har jeg ikke opplevd enda, og vitenskap og tusenvis av års åndelige tradisjoner, som beviser det samme, er ikke noe for meg, så er det ikke nødvendig å lese videre!!!

Livet er hver dag og hvordan vi velger å snakke til oss selv, hvordan vi velger å «lagre» inntrykk osv. Mange utvikler fobier og angst fordi de er redde for å ikke være bra nok.

De vil ALDRI finne SELVAKSEPT OG SELVTILLITT ved materielle drømmer, som utseende, sosial status, omgivelser eller andre utvendige faktorer. VI KAN BARE ENDRE HVORDAN FREMTIDEN BLIR VED Å ENDRE DEN FREKVENSEN VI BESTILLER FREMTIDEN FRA!!!

Det er lett å tro at «alle» eller «de fleste» andre ser ut til å fikse verden! Men, sykemeldinggrunn nummer EN i Norge i dag er fortsatt DEPRESJON!

Depresjon kan «skjules» på sosiale medier, ved å polere fasaden og ikke minst, ved å dope den ned til Zombie tilstand. Hvorfor ville velge det, når vi vet, på så mange fag-og livsfelt, SÅ mye om energi?

Hvis du hadde hatt et gammelt sikringsskap, der sikringene gikk hele tiden, tror jeg faktisk at du ikke hadde ønsket annet enn å oppgradere det.

Dersom du er dette «gamle sikringsskapet»; dine tanker gjør at du mister flyten, gnisten og gleden ved livet.

Ville du ikke ønske å oppgradere? NÅR DET GÅR ANN!!!!!

Grunnen til at mange kvier seg for å skulle inn i en selvutviklingsprosess, er fordi; og jeg siterer rett fra lærebøkene i psykologi man bruker i profesjonsstudiet:

«Veldig mange mennesker tror at den smerten som gjorde at vi mistet troen på oss selv, mistet tillitten til livet, eller fortrengte traumet, vil være like sterk dersom man velger å bearbeide det senere i livet»

OG DET ER IKKE TILFELLE! Å DYKKE NED I DIN EGEN UNDERBEVISSTHET ER SOM EN SAFARI FOR SELVINNSIKTEN. DET ER SPENNENDE OG VAKKERT, DET ER SÅRBART OG MELANKOLSK!

Men, vi ser at samtlige, over hele verden, og da dreier det seg om mange hundre tusen mennesker, som har gjennomført hele metodeverket vi underviser på Akashaskolen, finner seg selv og en dyp kjærlighet til reisen som er livet.

Det var ikke meningen at det skulle være snorrett og perfekt. Det var ikke meningen at det skulle være uten motbakke.

Jeg, og mange med meg, som har jobbet med verktøy og teknikker for gradvis å øke vibrasjonen og frekvensen i livet, til en plass vi VIRKELIGE trives, finner ut følgende: DERSOM DU ELSKER LIVET SÅ VIL LIVET ELSKE DEG TILBAKE!

Dette kan høres absurd og abstrakt ut, men tillit er ikke noe du er født med eller du får; TILLIT ER NOE DU VÅGER Å VELGE!!! For å velge tillit, må du også oppleve det som sant og troverdig, ned på celle nivå. Og cellene tuner seg til din steming, din hormoncocktail, dine hjerteslag og dine «sannheter» 40 ganger i sekundet.

Men, hvis du ikke er villig til å endre «inputten» så vil heller ikke livskjærligheten være tilgjengelig!!!

Det er en gjeldende tro, at man skal finne en Mester, Guru eller Opplyst, som skal kunne fortelle deg ALT! Og det er mange som hevder at de er nettopp en slik en… Vi kan bare ta «mastergrad» eller «Mestringsgrad» i oss selv.

Vi har ikke andres data, erfaringer eller arkiver. Vi kan bare ta «doktorgrad» eller «Selvhealingsgrad» i oss selv. Healeren er aldri den som foretar energiarbeidet. Healeren er en som ligger på benken og tør å ta i mot! Selv om mange som hevder å være enestående til å reparere andre.

Det er absolutt dyktige natur-terapeuter og behandlere! Det er ikke det jeg sier, men dersom du ikke er villig til å ta i mot, er din motvillighet sterkere enn deres evner.

Men det betyr også at dersom du er villig til å forløse fortiden og skape en lysere fremtid, så ligger løsningen mye nærmere enn du kanskje ser for deg! Den er kanskje så nære at du ikke ser den? Kanskje fokuserer du utover vidt og langt etter å finne deg selv?

Ofte «tror» vi at vi er endimensjonale! Ofte tror vi at vi er det vi blir beskrevet som, og etter det; hvordan vi beskriver oss selv.

ALLE MENNESKER HAR MANGE FLERE SIDER OG DIMENSJONER ENN VÅR MODERNE «VIRKELIGHET» FREMELSKER! Kanskje er du enestående til å være god, kanskje er du unik til å virkelig se andre, kanskje er du et naturtalent i å være akkurat deg selv???

Er dette «SELVINNSIKT» og «VISDOM»? Trenger vi gode sitater og fyndige ord? Ja, og nei!

Det har blitt en liten farsott at bilder og tekster som skal gi oss dybde og innsikt. Men, det blir også fort en klisje!

Mange av oss, før vi begynte med reelle teknikker, endringer, oppvåkninger og oppdagelser, så på «selvutvikling» som disse trykkene og bildene.

Det blir for dumt, det blir tidvis patetisk. Det er fantastisk å finne et sitat eller en uttalelse, slik som også denne artikkelen bruker, som setter ting i perspektiv eller summerer klokskap.

Men, selv om du tapetserte hele boligen din med dette, vil du fortsatt ikke hente ut ressursene, eller kjenne dine egne frekvenser, hertz og bestillinger av fremtid…

MÅ JEG SE UT SOM EN ENGEL, BLI ALVEAKTIG OG ALLTID SE LANGT OG INNSIKTSFULLT UT I LUFTEN? MÅ JEG KUNNE YOGA ELLER SPIRITUELLE TEKNIKKER DER JEG KAN KNYTE KNUTE PÅ MIN EGEN KROPP, OG SE AVSLAPPET OG TILFREDS UT NÅR JEG GJØR DET?

Ikke på Akashaskolen! Kan ikke svare for andre retninger, men vi har vært i «bransjen» i flere ti-år, og dessverre er dette også noe som hindrer «vanlige» mennesker i å søke mestring, verdi, glede og følelsen av å sitte i førersetet i eget liv!

Det ligger ofte et «image» som gjør at vi ikke kan reprodusere «looken» og væremåten…

Hvor sitter så alle disse mulighene til å skape et liv med mer flyt, mer tillit til fremtiden, og fjerner følesler som makteløshet og overveldelse? Den sitter i det systoliske trykket i hjertet ditt, som kommuniserer med 50-1000 milliarder «blinde» sensorbaserte celler!

Men, for de aller fleste av oss må vi begynne med det som sitter mellom ørene! Vi må slutte å skape så mange katastrofetanker, angst og selvoppfyllende profetier. Tenk deg når din selvoppofrende profeti er at «Jeg gleder meg så inntenst til at det jeg opplever nå får et fantastisk utfall!!!» OG DET ER AKKURAT DET SOM SKJER!!!!

Så! Dersom du har lest hele artikkelen, og du har lyst å skape din egen fremtid, på dine premisser med din energi og dine ressurser! Se om dette er noe for deg!?

Meld deg på vårt Introkurs til helgen, 26-27 august, og lær deg grunnteknikkene, som alle våre skoleår er basert på. Da får du en kick-start og en resonans med hva du faktisk kan tilby deg selv av fremtid. Les mer her…

Meld deg på her…