Ta et kvantesprang inn i fremtiden!

Krystallterapi:

Her forenes hele kroppens kommunikasjonssystem, høyre og venstre hjernehalvdel, bevissthet og underbevissthet, hjerne og hjerte, på en samstemt måte.

Vi har sterke stemmer i oss, noen basert på frykt og tilbaketrekning, noen basert på kamp og forsvar, noen basert på muligheter og mål. Dersom noen av sendesystemene dine er i uttakt, kan du miste kraften til å skape fremtiden slik du ønsker den. Vi ser at mange sitter fast i gamle mønstre og erfaringer, og klarer ikke å få med seg alle sendesystemene sine. Dette kan enten resultere i at du godt kan føle hvordan du ønsker å ha det, men mister kraft på grunn av manglende erfaring, eller at du forstår intellektuelt at alt er mulig, men du føler deg ikke trygg på at du kan, og mister kraften.

Nå tilbyr vi et komplett testesystem der du kan sjekke kraften i kroppens forskjellige energifelt; tanken, følelsen, erfaringene og sjelsaspektet. Du kan for eksempel sjekke status i underbevisstheten din. Er det sant at: «jeg er klar til å la min visjon og drøm bli virkelig», «mirakler er en naturlig del av mitt liv», «jeg kan ha en jobb jeg elsker og tjene de pengene jeg ønsker» eller «jeg fortjener et lidenskapelig og sterk kjærlighetsforhold i mitt liv nå». Dersom et av dine styringssystem, også karmatiske eller genetiske ikke gir positiv respons vil du lett miste kraften på dette området i livet ditt, selv om du sterkt ønsker eller har målsettinger om å realisere dette.

Vi lever i en dimensjon med kontraster, og når vi skaper kontakt med denne typen knutepunkter, kan vi løse opp energien ved hjelp av krystallterapien. Quartskrystall har i all tid blitt brukt til å lede energi, i alt fra de gamle radioene, «krystallapparat», til alle moderne datamaskiner. Menneskekroppen inneholder også quarts, slik at vi kan forsterke krystallterapiens løft fra låste temaer og feilkoblinger. Dette gir et dyptgående og resultatbringende metodeverk, som både kan brukes i selvutvikling og som terapeutisk metode med klienter.

Metodeverket går ut på å gradvis justere opp de styringssystem som jobber imot dine ønsker og mål.

Kurset går fredag kveld og lørdag, og det er nødvendig at du har både akashaskolens introkurs og energibehandling med quartskrystallkurs.

Praktisk informasjon:

Kurset koster kr 2500,- med alt materiale. Dette materialet gjør at du kan gå gjennom låsninger på temaer som «spiritualitet», «personlig styrke», «selvbilde», «helse/kropp»,»økonomi» og «relasjoner». Her kan du også jobbe deg gjennom alle egne temaer, som gjør at du faktisk kan være din egen terapeut!