For deg som har forsøkt litt «selvutvikling» og funnet ut at det virkelig ikke fungerer… Kanskje du er en Burthist???

Burthisme
Del1
Det var under en latterfylt deling på Akashaskolen. Som lyn fra klar himmel skjønte vi det; vi var uforvarende blitt aktivt troende i den nye store verdensreligionen Burthisme…

Denne konverteringen hadde kanskje begynt gradvis, men ved å prioritere alt vi BURTE hele tiden, hadde vi sakte med sikkert utviklet en trosretning som nå marinerte livene våre…

Religion er stort begrep å definere, men en vanlig definisjon er at det er det vi tror på og det som definerer våre trossystem. Og det er nettopp her Burthismen kommer inn. Mange av oss har det trossystem at vi hele tiden må, skal eller bør noe som en bærende drivkraft i livet. Det interessante her er at når en bringer opp Burtene, og hvorfor disse er så sentrale i våre liv i den vestlige verden, så svares det gjerne med den komplette motsats ”jammen, skal jeg bare droppe å gå på jobben, gjøre husarbeidet eller hente/bringe? Hvordan skal jeg få mat på bordet eller få hjulene til å gå rundt hvis ikke jeg gjør alle pliktene mine?”.
Det er faktisk ikke poenget. Poenget er drivkraften dette gjøres fra. For det er ikke nødvendigvis i ytterkanten svaret ligger. For å sitere grunnleggeren av en annen stor verdensreligion Buddhisme, så er det noe som heter den gylne middelvei. ”Må” og ”bør” vi alt hele tiden?
Vi er moralsk trenet til å overstyre ”jeg vil kraften” fordi vi skal gjøre leksene først, så leke, vi skal gjøre pliktene først, så hygge oss. Og blir vi flinke nok til denne overstyringen slutter vi å bruke entusiasmen som drivkraft, og begynner å bruke plikten. Og det funker, det! I hvert fall en stund…
Jeg snakket med en som var så flink at hun til og med spiste alt hun ikke likte på tallerkenen først, for så å skulle kose seg med det hun likte. Dette resulterte ofte i at hun var mett når hun kom til godbitene. Dette er overførbart til mange andre aktiviteter i livet også. Depresjon er på topp på sykemeldingsstatistikken i Norge i dag. Hvorfor er vi så deprimerte? En av faktorene kan være plikten og «Burtene».

HVORDAN KAN DU LÆRE DEG Å VÆRE I DEN TILSTANDEN AT DU SETTER DEG I FØRERSETET I EGET LIV, PÅVIRKER UTFALLET AV DIN EGEN FREMTID OG STYRER DIN OPPFATTEDE VIRKELGHET MOT DRØMMENE DINE!?!?

DET LÆRER DU PÅ AKASHASKOLEN! Vi har teknikker som har vært brukt av mange 100 000 mennesker over hele verden de siste 50 årene, og de forsetter å levere, skape personlige transformasjoner og lar deg slutte å tilbe/beundre/idealisere andres liv, men skape et eget med håp, tillitt og verdi selv!!! Nysgjerrig?

Velkommen på Introkurs.

Del 2 finner du under artikler