burdisme2

Del2

Det er et faktum at vi mennesker er skapt, født med og unisont har et dypt psykologisk behov for «Worship». Altså det å tilbe noe, beundre noe eller tro på noe. Og siden mange opplever logiske brister og vanskelige selvmotsigelser i forhold til etablerte religioner, med tekster om at det guddommelige elsker alle, unntatt noen… At vi skal være «Gudsfryktige» fordi det guddommelige er ren kjærlighet… HÆ??? Det gudommelige elsker liv, derfor kan man drepe de som ikke tror det samme som deg… osv. Blir det vanskelig å plassere dette iboende behovet på å tro på noe meningsfylt, med dogmatiske trosretninger.

Fordi vi mennesker har et så dypt behov for å tilbe eller tro på noe, har vi, kollektivt, håndtert dette med å tilbe kjendiser, titler, suksess og penger eller sosial status. Vi tilber til og med gjenstander som biler og båter, samt adresser og kvm på villaer og eiendommer.

Dette blir en svært vanskelig trosretning, fordi vi mennesker hele tiden driver og sammenligner oss med andre for å forsøke å finne vår plass i livet. Når alt kommer til alt kan vi koke den personlige utviklingen faget psykologi dreier seg om ned til vårt personlige forhold til HÅPLØSHET, HJELPESLØSHET OG VERDILØSHET!

Her får Burthistene en utfordring! Enhver selvtillit bygget på plikt varer ikke lenger enn til neste Burte! For skulle du plutselig en dag ikke orke eller makte det du Burte, Skulle eller Måtte, så raser også fundamentet for selvbildet. Og da blir vi deprimerte…

Og det er faktisk dette det dreier seg om. Det er lettere å gjøre pliktene våre om vi har litt ekstra energi i bunn. Om det vi gjorde skapte OPTIMISME OG TILLITT, SKAPTE SELVVERDE OG TRO PÅ EGNE RESSURSER OG SKAPTE TRO PÅ SEG SELV OG SELVTILLITT. Denne energien finner vi ikke i Burdene og Skullene, den finner vi i øyeblikkene som skaper seg når vi er til stede i nuet.

Å være tilstede i eget liv blir poengtert av alle metafysiske retninger. Men for en Burthist er dette faktisk ikke så enkelt. Fordi kontrollen i livet ligger i å være et hakk foran seg selv hele tiden. I dag sitter vi med vitenskapelig forståelse om at «virkelighet» ikke finnes. Den er så subjektiv og personlig, at det nå er enighet i tunge akademiske miljøer om at våre tanker, følelser og ikke minst vår underbevissthet «fremkaller» det vi opplever som virkelig. Denne fremkallingen skjer 40 ganger i sekundet, og oppfattes av oss som en film. Men det kan kun endres innenfra og ut, og i øyeblikket. Jeg leste en spirituell setning som beskriver dette ganske bra:

YESTERDAY IS HISTORY, TOMORROW IS MYSTERY, AND RIGHT INBETWEEEN IS THE NOW –WHICH WE CALL THE PRESENT (en gave), SINCE IT IS THE GIFT TO HUMANITY!
Så dersom du selv finner ut at du har konverter til den raskest voksende verdensreligionen i vår tid, så har du faktis fortsatt frie viljen. Og det gjør kanskje vondt verre for en perfeksjonist. For dersom jeg ikke klarer å fremkalle den «perfekte virkelighet» så er jeg kanskje ikke så perfekt allikevel. Og det er den største stressfaktoren en perfeksjonistisk Burthist kan støte på.
Hvorfor virker da teknikker som Akashaskolens verktøy og andre selvutviklingsteknikker, når du ikke får det du bestiller og ønsker å oppleve?

I følge det vi i dag vet innen nevropsykologi, Epigenetikk, Kvantefysikk, Intelligent Design og lignende forskningsområder er det slik at UNDERBEVISSTHETEN STYRER 95% AV ALT VI SIER, TENKER OG GJØR! Dette innebærer at for en person som desperat ønsker å tiltrekke seg erfaringer, kvaliteter, mål og mening i livet, er nødt til å få kontakt med dette, der forandringene faktisk er tilgjengelige. Nemlig i nuet. Og selv om vi tenker hardt og lenge på at vi ønsker oss penger, en «perfekt» partner, sosial status, trygghet, suksess, beundring og kontroll, så er tanken alltid ca ½ sekund etter nuet, og med det ikke i stand til å gjøre endringer inn i underbevissthetens programmer, styringssystemer, nedarvede «sannheter» og tidligere erfaringer.

Så kjøper du deg kanskje en selvutviklingsbok –en BESTSELGER! Som forteller deg, som sant er, at du er din egen begrensning, og at alt er opp til deg. For en perfeksjonist og Burthist er dette veldig lovende, men også veldig krevende. Fordi dersom jeg ikke klarer å tiltrekke meg dette, så FORTJENER jeg det ikke, eller så er det HÅPLØST, eller så er jeg for HJELPELØS eller så er jeg ikke VERDT det… Og alt dette er skrekkscenarier for en som ønsker å klare alt og å oppnå det du «forguder» i andres liv eller tilber hos dine idealer.

UTFORDRINGEN ER HVILKE TIDELIGERE ERFARING, FRYKT, BEGRENSNING ELLER IDE OM SANNHET UNDERBEVISSHETEN DIN HAR OM SAKEN! Det er vanskelig å tiltrekke seg penger når du er blakk, drømmejobben når du ikke engang kommer til intervju, drømmepartneren når du ikke møter noen interessante osv. For å endre vår forutsetning for å skape den tilværelsen vi kjenner i hver celle i kroppen at vi ønsker, drømmer om og begjærer, så kan vi ikke gjøre det med tankene. Vi må gjøre det med hver celle i kroppen.

Hvordan gjør vi det? På samme måte som en som mister synet kan trene opp evnen til å lese en bok med fingrene, så kan vi mennesker trene opp vår tilstedeværelse til nuet, ikke tanken om nuet som er ½ sekund for sen. For når vi er i denne tilstanden vil vi produsere ensymer/histoner som kalles «Acetyltransferaces», kalt Acetyl-produksjon. Når vi produserer Acetyl, vil denne gro nye nerveceller, åpne opp DNAet vårt, og faktisk dekode informasjonen i underbevisstheten, med «nye sannheter», erfaringer og holdninger til egen verdi, mestring og håp. Så ønsker vi å endre underbevissthetens ideer om muligheter og virkelighet, må dette skje jevnlig. Da går korttidshukommelsen i en meditasjon om hva du rommer over til å bli langtidshukommelse, og med det ditt nye ståsted i forhold til det du oppfatter som virkelighet, og det du energetisk tiltrekker deg.
Dersom du er stresset, redd, usikker eller det er «ukjent» for erfaringene dine, det du ønsker å erfare, vil kroppen ikke naturlig produsere Acetyl. Når vi er stresset, som vi typisk er når vi er blakke, føler oss verdiløse, blir misunnelige og føler maktesløshet, vil kroppen produsere en annen type ensymer/histoner. Disse kalles Methyler. Da skjer det motsatte. Disse får DNAet til å lukke seg og ikke ta imot nye impulser, «virkeligheter» eller ønskede endringer. Da blir vi stuck med de erfaringene, fryktene, håpløshetene og verdiløshetene vi allerede strever med. Og følgelig vil ikke BESTSELGER SELVHJELPSBOKEN fungere!!!

HVORDAN KAN DU LÆRE DEG Å VÆRE I DEN TILSTANDEN AT DU SETTER DEG I FØRERSETET I EGET LIV, PÅVIRKER UTFALLET AV DIN EGEN FREMTID OG STYRER DIN OPPFATTEDE VIRKELGHET MOT DRØMMENE DINE!?!?

DET LÆRER DU PÅ AKASHASKOLEN! Vi har teknikker som har vært brukt av mange 100 000 mennesker over hele verden de siste 50 årene, og de forsetter å levere, skape personlige transformasjoner og lar deg slutte å tilbe/beundre/idealisere andres liv, men skape et eget med håp, tillitt og verdi selv!!! Nysgjerrig?