Introkurs: 24-25. nov

Laster Arrangementer

På dette kurset lærer du å få kontakt med Intuisjonen din, og åpne opp for en helt ny måte bruke sansene dine på. Alle mennesker kommer med unike talenter og gaver. For å få tilgang til hva akkurat du rommer av kreativitet, evner og talenter, må du benytte deg av den eneste av sansene våre som vender innover –nemlig INTUISJONEN. Intuisjonen kalles ofte den 6 sansen, men er faktisk egentlig den første.

Dine fem øvrige sanser; syn, hørsel, lukt, smak og berøring representerer et fokus for å orientere oss i forhold til omverdenen. Dette gjør at vi lett sammenligner oss og måler oss med andre rundt oss. Dette skaper Jante-lov, misunnelse, begrensninger og ikke minst et ekstremt overforbruk av «F»-ordet; nemlig fortjene!

Menneskeheten trenger ikke flere mennesker som «lar være», vi trenger å bli inspirert av de som finner den indre stemmen, lytter og realiserer!

Introkurset er et helgekurs der vi tilbyr teknikker og verktøy for forståelse og mestring av intuisjon, stress, jording og beskyttelse. For å finne inspirasjon og handlekraft, dreier det seg om å være i nuet. Det øyeblikket vi stresser er vi ikke lenger intuitive –vi er instinktive! Og da reagerer, føler, tenker og handler vi akkurat som vi gjorde forrige gang… derfor opplever mange mennesker at de repeterer livet sitt. Havner i de samme typer situasjoner, med de samme typer mennesker igjen og igjen. Og hjerneforskerne bekrefter dette. Dersom du ikke lærer deg å aktivere frontal-lappen vil du ende med å repetere tidligere erfaringer!

I løpet av en helg vil du lære teknikker for å gi slipp på stress og andres energi, samt å få mer energi og overskudd selv. Du vil lære om jording, integritet og det å være autentisk i eget liv. Du vil lære om i hvor stor grad virkelighet er subjektiv, og dersom du opplever at din virkelighet ikke rommer alt du tenker den kunne, så må du skape ønsket virkelighet fra der vi som mennesker skaper vår virkelighet.

Vi tilbyr også effektive og enkle beskyttelsesverktøy. Vi jobber med dyprollemønstre og bevissthet. Her vil du forstå prinsippene som gjør at vi mennesker kan strutte av energi, men vi kan også oppleve å bli HELT tappet og gå tom.
Du lærer kommunikasjonsteknikker, som også kalles «sjel-til-sjel kommunikasjon». Her fokuserer vi på forskjellige menneskelige og energetiske fallgruver. Du vil lære å få innsikt i hvordan våre møter med kjente og nye mennesker foregår på energinivå. Noen mennesker «gir» oss energi, noen mennesker «tar» vår energi. Du vil også lære fantastiske teknikker for å forstå disse energiprosessene, som skjer ubevisst mellom alle mennesker.

Du vil også lære å være i balanse, være til stede og legge stress og støy bak deg. Samt å ikke miste fokus på ditt eget ståsted og budskap. Mange mennesker opplever at når de stresser mister de evnen til å si det de ellers ville ha sagt. Hvorfor? Det får du svar på på kurset, og du lærer også hvordan du kan trene opp evnen til ikke å bli «vippet av pinnen».

OG du lærer grunnleggende «law of attraction» eller manifesteringsteknikker. Akashaskolen jobber gjennomgående i grenseland mellom det «alternative» eller supplerende, og vitenskap. Og i dag vet vi ganske mye om hvordan våre nevrale nettverk, altså erfarings «databasen» vår, fremprovoserer det vi frykter eller forventer. Våre fremste hjerneforskere har i dag avdekket hvorfor vi havner i de samme type «nivåer» både økonomisk, i forhold til sosial status, i forhold til relasjoner, både partner og vennskap, og ikke minst rent helsemessig. Vi «bestiller» det… Ikke bevisst –men ubevisst. Psykologien har fått mye spennende forskning å bryne seg på etter at det ble avdekket at inn-adopterte barn utviklet de samme obskure, sjeldne, «arvelige» sykdommene, som resten av familien var disponert for… Vi skaper alle vår subjektive virkelighet, lær det å skape den virkeligheten du har mest lyst på!

Så unn deg selv en reise innover, et møte med ditt indre landskap og en verktøykasse av teknikker for å skape en sunn og god balanse i livet ditt.

Akashaskolen er i dag Norges største skolen innen utvikling av intuisjon. Vi har et fantastisk metodeverk, utviklet på 1960-tallet i Berkley California. Pr i dag er det flere hundre tusen mennesker, verden over, som har lært seg disse intuisjon-, energi -og stressmestrings-teknikkene, og tilbakemeldingene er overveldende!

Så ta deg selv på alvor og sett det i førersetet i ditt eget liv! Og meld deg på vårt Introkurs.

Praktisk Informasjon:

Introkurset går over en helg, fra 10:00-18:00 hver dag (med lunsjpause). Kurset koster 2500,- for hele helgen.

Neste kurs holdes: lørdag 24 og søndag 25 November.

Send en enkel henvendelse eller meld deg på i skjemaet under.

 

[contact-form-7 id="1820" title="Kontaktskjema Introkurs"]
Gå til toppen